diumenge, 8 de març del 2015

Qui som?




Unitat per Llutxent naix a partir d’una eterna exigència  del poble: fer un esforç per aglutinar diferents tendències polítiques i unir-se per un projecte. I podem dir amb satisfacció que.. ho hem aconseguit.
Unim  els objectius del partits polítics locals, PSPV i EU, altres  agrupacions  progressistes  i  sectors socials d’opcions independents llutxentines,  per fer realitat un propòsit de treball  que anteposa Llutxent i la seua gent a qualsevol altre interès.
Hem organitzat un equip de persones jove i preparat que treballa en un projecte de renovació basat en un estudi real de les necessitats de les persones.
Aportem el compromís d’una dedicació, d’un esforç per crear una línia de treball comú que puga fer eixir a Llutxent de l’anonimat. Tenim clar que el nostre poble ho mereix.





Qüestionari de procés participatiu en col.lectius locals



L’objectiu és fonamentar les bases per elaborar un projecte integral per desenvolupar el futur immediat del poble. Per fer-ho realitat  volem partir dels suggeriments de la gent del poble. És per això que ens agradaria que amb la teua opinió, a través d’una enquesta, participares per tal de recollir la veu del col·lectiu que representes. (Punxa sobre la imatge per accedir al qüestionari)

https://docs.google.com/forms/d/1x5L-JqkpwewfOrGf_e2Y2uRTOc9hVIkxU34ut1qF7gE/viewform

2 comentaris:

  1. Publiques les biografies o currículums dels qui voleu representar-nos.
    Volem saber que haveu fet i en que haveu participat.

    Salut i bons auguris

    ResponElimina
  2. Ens pareix de sentit comú i necessari el suggeriment que ens proposes. De fet alguna cosa havíem parlat. En la propera reunió ho acabarem de concretar.
    Gràcies per la col·laboració.

    ResponElimina