dijous, 7 de maig del 2015

El saló d'actes ple de gom a gom en la presentació d'Unitat per Llutxent

Unitat per Llutxent ha presentat la seua candidatura en un acte on van assistir més de dos-centes persones.


Deu minuts abans de començar ja estava ple
El divendres 1 de maig, la festa del treball, fou el dia escollit per l’agrupació Unitat per Llutxent per presentar la seua candidatura. Una data especial triada a consciència per reivindicar el treball, la unitat  i el progressisme,  tres eixos fonamentals en l’ideari de l’agrupació llutxentina.

L'acte va ser presentat pel prestigiós director de cine Antoni P. Canet. En ell es va retre homenatge a la figura del pastor poeta, Rafael de Santouet, tot recordant els seus famosos versos en les celebracions de la festa al poble. Precisament la seua filla Encarna, emocionada va llegir un dels seus poemes. 

A continuació cadascun dels components de la llista, fins a un total de 14 persones, es van presentar i van comentar alguns dels trets més importants del projecte Unitat per Llutxent.


Unitat per Llutxent es presenta
Es va destacar la importància d’un acord entre les forces progressistes del poble. On el PSPV-PSOE, Esquerra Unida i altres persones independents (que representen a altres tendències polítiques progressistes) han realitzat un esforç d’enteniment pensant única i exclusivament  en Llutxent. A més,  es va insistir en l’equilibri de la llista on es conjuga perfectament la veterania i experiència d’alguns components,  amb la necessària aportació de persones jòvens i formades. Entre ells i elles, més de la meitat amb formació universitària,  la resta amb experiència en el món laboral en la nostra localitat. Un equip de persones que viuen i coneixen perfectament els problemes i les necessitats del poble.  Els  diferents components de la llista van destacar la participació com a fórmula de govern. Ho han començat a demostrar en l'elaboració del programa basant-se en la consulta individual o col·lectiva, personalment o virtualment a tots els llutxentins i llutxentines que han volgut col·laborar.

Escoltant la veu del poble
L'acte va finalitzar amb una aproximació al nombrós públic, convidant a tots els assistents perquè hi participaren. Hi hagueren preguntes i comentaris als què els/les components de la llista van contestar.

L'èxit de la convocatòria provocà que moltes persones presenciaren l'acte dempeus. Des d'Unitat per Llutxent volem donar les gràcies a tots els assistents i els emplacem al pròxim acte de l'agrupació que serà el divendres 22 de maig a la plaça del poble.

Un sopar festiu on gaudirem de la cloenda de la campanya en un acte de germanor i alegria.
                                                                                                          JUNTS AVANCEM

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada